1/6

Gepubliceerd
2024-04-22

Union blijft in sukkelstraatje na nieuw verlies

In een goede match van onze Unionisten, pakten we onze momenten niet. Het werd 1-2 voor Club Brugge in het Dudenpark.

Union toonde haar ware gelaat in de eerste helft. Druk en kansen. Puertas en Castro-Montes konden niet scoren. Amoura zag twee pogingen afgeblokt.

Brugge kreeg ook een mogelijkheid na hoekschop, maar Mechele knalde over.

Nog voor rust haalde Lapoussin uit van rond de zestien, er was een goede Jackers nodig om de 0 op het bord te houden.

Na de pauze ging Union hetzelfde elan verder, maar dan ging Moris onbegrijpelijk in de fout. Zijn uittrap werd afgeblokt en verdween in doel. We gaven geen kansen weg, maar toch stond het 0-1.

De moed zakte ons even in de schoenen, zeker wanneer de 0-2 van Meijer volgde op hoekschop. Die verdediger kon vrij inkoppen.

Puertas lukte de aansluitingstreffer met een mooie vrije trap, maar verder kwamen we niet. 1-2 verlies, vierde nederlaag op een rij in deze Play-offs.